Love Island Albania

Love Island Albania

Love Island Albania

01 Jan 1970

"Love Island Albania" përfshin një grup të konkurrentëve, të quajtur Islander, të cilët jetojnë në izolim nga bota e jashtme në një vilë, gjithmonë nën mbikëqyrje video. Për të mbijetuar në vilë, Islanderët duhet të jenë të çiftuar me njëri-tjetrin, qofshin për dashuri, miqësi ose për të mbijetuar, pasi çifti fitues i përgjithshëm merr 50,000 euro. Në ditën e parë, Islanderët formojnë çift për herë të parë në bazë të përshtypjeve të para, por gjatë gjithë serisë, ata janë të detyruar të "ri-çiftohen", ku ata mund të zgjedhin (ose të zgjidhen) për të qëndruar në çiftin aktual ose të ndërrojnë.

Çdo Islander që mbetet i vetmuar, pas çiftimit, eliminohet dhe "hidhet" nga ishulli. Islanderët gjithashtu mund të eliminohen përmes votimit publik gjatë serisë. Publika mund të votojë për çiftin e tyre të preferuar ose për ata që ata besojnë se janë më të përshtatshëm përmes aplikacionit Love Island, i disponueshëm në telefonat inteligjentë. Çiftet që marrin numrin më të vogël të votave rrezikojnë të eliminohen. Rrallëherë, ndodhin surpriza ku islanderët duhet të eliminojnë njëri-tjetrin. Gjatë jave finale, publiku voton për çiftin që dëshiron të fitojë serinë dhe të marrë çmimin në shtëpi.

Ndërsa janë në vilë, çdo Islander ka telefonin e tij me të cilin mund të komunikojë vetëm me islanderët tjerë përmes tekstesh - ose të marrë tekstesh që i informojnë për sfidat më të fundit, eleminimin ose ri-çiftimin. Islanderët dhe çiftet zakonisht duhet të marrin pjesë në shumë lojëra dhe sfida të dizajnuara për të testuar aftësitë e tyre fizike dhe mendore, me fituesit që marrin çmime të veçanta më pas. Disa Islanderë dërgohen gjithashtu në takime jashtë vilës ose mund të fitojnë takime duke fituar sfida. Ky show do te transmetohet live 24/7 ne Klan HD, love island albania live falas mund ta ndiqni ne faqen kanaleshqip.live
Related Blog
video image

By Kanale Shqip / In News

just now / 0

Për’puthen nis sezonin e ri, dhe këtë herë, nuk do të jetë prezantuese Bora Zemani.Top Channel bën m…

Read More
video image

By Kanale Shqip / In News

just now / 0

Manchester City Aims to Continue Winning Streak Against FulhamManchester City will face Fulham on Se…

Read More